INITIATIV SVENSK FOTBOLL
SPONSORER
ISF:s sponsorer och finansiärer om varför man stöttar verksamheten och skriver på uppropet.

Vårt arbete utgår från frivilligt arbete och bidrag från våra sponsorer och privata finansiärer som är helt avgörande för att vi ska kunna bedriva denna verksamhet. Vi vill därför rikta ett stort tack till våra sponsorer och privata finansiärer för era respektive bidrag till ISF:s verksamhet och en jämställd inkluderande och schysst fotboll.

Vill du och ditt företag vara med och bidra till en jämställd, inkluderande och schysst fotboll? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på info@isf.nu.

Jenny Lindén Urnes
Ägare & ordförande, Lindéngruppen
"När fotbollen är som bäst förenar den och för oss samman. På plan och på läktaren kan människor med olika bakgrund mötas och dela kärleken till sitt lag och till sporten. Oavsett kön, ålder eller bakgrund. Men då måste alla få vara del av gemenskapen. Jag stöttar ISFs verksamhet för att svensk fotboll behöver en rörelse som kan driva förändring för grundläggande värderingsfrågor som jämställdhet, mångfald och uppförande på och kring matcher. För mig är det en fråga om ansvar. Alla som har en relation till svensk fotboll har ett ansvar och det är dags att vi börjar utöva det. Det är därför jag har skrivit på ISFs upprop."
Johan Andersson
VD, Mellby gård
"Fotbollen fyller en viktig funktion i samhället. Den fostrar barn och ungdomar i laganda och samarbete. Den stimulerar integration och mångfald. Detta är också de främsta skälen till att vi på Mellby gård stöttar en rad idrottsföreningar. ISF arbete för fotbollen som positiv samhällskraft passar oss som hand i handske eftersom vi värnar både om ett samhälle och en fotboll som är inkluderande. Det är skälet till att vi sponsrar initiativet och att jag skrivit på uppropet."
Jonus Bartholdson
VD, Pulsen
"Pulsens ägarfamilj har ett stort intresse för sport och för fotboll i synnerhet. Därför känns det självklart att engagera oss i ISF. Pulsen stöttar IF Elfsborg, både på elit- och ungdomsnivå, sedan över 20 år tillbaka. Även koncernbolaget Hjältevadshus i Småland är huvudsponsor till Kalmar FF. Att förena våra engagemang både för fotbollen och för samhället, som är fallet med ISF, känns roligt och viktigt. En positiv utveckling av fotbollen på alla nivåer kommer att gynna sporten och samhället på lång sikt. Det är anledningen till att vi sponsrar initiativet och att jag skrivit på uppropet."
Alexander af Jochnick
Ordförande, Oriflame
"Fotbollen är fantastisk och engagerar mer än någon annan idrott. Men den har också sina utmaningar. För att svensk fotboll ska kunna utvecklas och nå sin fulla potential behöver vi ha en konstruktiv debatt med högt i tak där alla viktiga intressenters röst blir hörd. ISF:s ambition är att vara en kompletterande supporterröst med jämlik och inkluderande fotboll i fokus. Jag tror att en sådan röst behövs och kan göra positiv skillnad. Därför stöttar jag ISF och har även skrivit på uppropet."
Johan Glennmo
VD Danir, ägare Sigma
"När vi startade och drev Segerpotten i fjol ville vi förbättra förutsättningarna för svensk damfotboll och belysa de utmaningar som finns för jämställdheten inom svensk fotboll. Vi fick bra gehör för den här debatten men det behövs fortfarande mer jobb för att skapa en bestående förändring. Vi är därför glada att kunna lämna över stafettpinnen till ISF. Deras uppdrag och målsättningar är bredare än Segerpottens men är lika viktiga. För om vi som är engagerade i svensk fotboll verkligen ska få till en förändring så krävs det ett brett engagemang som inte bara inkluderar föreningar och förbund utan även näringsliv, supportrar, spelare, tränare, föräldrar, förtroendevalda – ja, alla vi som på något sätt är engagerade och värnar om fotbollens framtid. Danir är självklart med och skriver under på ISF:s upprop och vi stöttar också ISF:s viktiga arbete med att skapa en fotboll som ger samma förutsättningar till flickor och damer som till pojkar och herrar"
Jan Ståhlberg
Grundare & VD, Trill Impact AB
"Alla som har en passion för svensk fotboll vet vilken stark positiv kraft som finns i fotbollen både för individer och samhälle och vilket fantastiskt jobb det görs ute i landets föreningar och klubbar. Men det är också uppenbart att fotbollen står inför utmaningar – sportsligt, ekonomiskt och socialt. ISF vill skapa en ny röst och bidra till debatten och utvecklingen och för mig känns det bra att stötta ett initiativ som vill samla de goda krafterna och göra skillnad för alla människor som vill se en sport som är positiv, sund, jämställd och inkluderande. Jag har även skrivit på ISFs upprop."