INITIATIV SVENSK FOTBOLL
VI BEHÖVER DIN HJÄLP!
För att bidra till en positiv förändring av svensk fotboll behöver vi hjälp. Vill du bidra? Här är några exempel på hur.

Skriv under vårt upprop
Vill du att svensk fotboll ska agera pådrivande för jämställdhet, inkludering och schysst uppförande? Skriv då under vårt upprop genom att initiativsvenskfotboll.nationbuilder.com. Och sprid det gärna till dina vänner, kolleger och bekanta!

Bli en av uppropets röster
Du kan även verka för en jämställd, inkluderande och schysst fotboll genom att bli en av de personer som berättar om varför du skriver på uppropet och bli en av rösterna på isf.nu/roster. Är du intresserad? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på info@isf.nu.

Positiva exempel
Har du exempel på personer eller initiativ inom föreningar, intresseorganisationer och förbund som arbetar pådrivande för jämställdhet, inkludering och/eller schysst uppförande? Då är du varmt välkommen att tipsa oss på info@isf.nu.

Egna vittnesmål
Har du själv upplevt ojämställdhet, exkludering eller oacceptabelt uppförande inom svensk fotboll? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina erfarenheter och upplevelser på info@isf.nu.

Frivilligt engagemang för ISF
Vi vill stärka vårt nätverk av personer från hela Sverige som på ideell basis bidrar med idéer, insikter, feedback och kontakter. Är du intresserad? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@isf.nu.

Sponsring
Vårt arbete utgår från frivilligt arbete och bidrag från företag och privatpersoner. För att vi ska kunna fortsätta bedriva denna verksamhet behöver vi fler sponsorer och bidragsgivare. Vill du eller ditt företag vara med och möjliggöra ISF:s verksamhet? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på info@isf.nu.